Kezdőlap » LIPA képek kollekciója » Művészi reprodukció FÁK XOBAM017E1


        

Művészi reprodukció FÁK XOBAM017E1

művészi reprodukció Lipa ateliér

új

 

Elérhetőség: Kézbesítés 4-6 munkanap OB
Cikkszám: XOBAM017E1
Válassza ki a művészi reprodukció méretét:
Total (nettó) : 11 898 Ft
Total (bruttó) (27 %):
15 110 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

Vászonképek - Művészi reprodukciók

A modern dekorációk újdonságai közé tartoznak. Igent mondtunk javaslataitokra és úgy döntöttünk, hogy kedves vevőinknek így örömet szerzünk. A kézzel festett képeinket a Lipa műteremből így minőségi pamutvászonra kezdtük el nyomtatni. Nagyobb távolságből nem fogja tudni megkülönböztetni a nyomtatott verziót az eredeti festménytől. A Művészi reprodukciók legnagyobb előnye ráadásul az, hogy néhány napon belül kerülnek kiszállításra.

 

Webshopunkban több mint 15 000 kép található. Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a válogatást, ezért ebbe a speciális kategóriába csak a legnépszerűbb darabokat helyeztük el. A virág témájú képek, tájképek, állatos képek, nőket ábrázoló képek vagy az absztrakt művészet világával ihletett képeink kétségkívül tetszeni fognak nektek.

 

A képeink elkészítéséhez fontos a minőségi gyártási technika és a használt anyagok, mégpedig a vászon, vakráma lécek és festékek minősége. A következő sorokban olvashattok a képeink egyedi jellemzőiről. Íme a kép gyártás folyamatának 6 legérdekesebb és egyben legfontosabb pontja:

 

1. A legmodernebb vízálló digitális nyomtatást használjuk fotóminőségben, ennek köszönhetően a csodálatosan telt színek nem fakulnak ki és a képek hosszan megtartják eredeti megjelenésüket.

 

2. A speciális olasz vászon az ARTMIE márka terméke, 100% pamutból készül. A vászon struktúrált és ami a legfontosabb, nem átlátszó. Bársonyos fénye eredeti és különleges darabbá teszi.

 

3. A képeink vakrámái minőségi és szilárd ARTMIE lucfenyő lécekből vannak előállítva. A lécek lekerekített szélekkel rendelkeznek, ami fontos a vászon sérülésének megelőzése érdekében.

 

4. Az általunk használt kiváló minőségű szagmentes festékek, melyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe.

 

5. Az összes Művészi reprodukciónk EÚ-ban a legjobb körülmények között készül.

 

6. Megnyugtató információként szolgál az a tény, hogy sérülések megelőzése érdekében a képeket buborékfóliába és kartondobozba csomagoljuk. A képekhez képakasztókat és hozzá való csavarokat is csomagolunk ingyen.Hogyan függesszük fel a falra a képet?

 

 

MzEwYWU1