Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Trendi színek 2023 tavaszára és nyarára: hogyan hozzuk őket a belső térbe?

2023.03.10.

Trendi színek 2023 tavaszára és nyarára: hogyan hozzuk őket a belső térbe?

Az új szezon mindig új trendeket és színeket hoz, amiket beépíthet otthonába. A 2023-as tavasz és nyár tele van olyan színkombinációkkal, amelyek javíthatják a hangulatot és frissességet kölcsönözhetnek otthonának. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan építheti be a legújabb trendeket belsőterébe otthoni kiegészítőkkel.

struktúrált kép nő motívummal

3 legújabb színtrend 2023 tavaszára és nyarára 

TENGERI SÓ

Ezt a trendet a tenger színei ihlették, és enyhén zöld árnyalata van. Tökéletes olyan belső terekbe, amelyeknek változásra, friss megjelenésre van szükségük, és amelyek természetes elemeket hoznak az otthonukba. A tengeri só színe #B4C7BF kóddal rendelkezik.

tengerben úszó teknős_vászonkép

HOMOK ÁRNYALATOK

A második színtrend a homok árnyalatok, amelyek a bézs és a rózsaszín finom árnyalatait foglalják magukban. Ideálisak a meleg és barátságos érzés megteremtéséhez a beltérben. Könnyen kombinálhatók más színekkel, és használhatók egy helyiség fő színeként vagy kiegészítő színként. A homok árnyalatok színkódja #F3E9DC.

levelek a természetben_vászonkép

VIRÁGOK

A harmadik és egyben utolsó színtrend 2023 tavaszára és nyarára a virágok, amelyek a rózsaszín, a kék és a zöld szín pasztell árnyalatait foglalják magukban. Ezek a színek tökéletesen alkalmasak a lágy és romantikus hangulat megteremtésére az enteriőrben. A virágmotívumok vászonképeken fő vagy kiegészítő dekorációként használhatók a lakásban. A virág árnyalatok színkódjai #C4C8A4, #D6E0E5 és #C0D8C6.

utazás az ismeretlenbe_plakát keretben

3 bevált módja annak, hogyan építheti belső terébe ezeket a színeket

1. Ha új színt már a meglévő színpalettához szeretne illeszteni, próbáljon meg az elején olcsóbb megoldást választani, például párnák, függönyök vagy szőnyegek formájában.

2. Egy másik lehetőség a szoba egy részének újrafestése vagy színes tapéta hozzáadása egy falrészhez.

3. Egyszerű és olcsó megoldás a festett képek, amelyeket az üres falakra tehetjük.

A megfelelő színek kiválasztásával a melegség és a kényelem érzését hozhatja otthonába. Próbáljon meg különböző textúrákat is használni, hogy érdekesebbé és mélyebbé tegye a szobát.

Ondrej

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NDQ5ZDNlZj
Népszerű termékek
Összegezve: 0
Minden a kosárban