Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

3 TIPP eredeti ajándékra férfiak számára

2022.10.24.

3 TIPP eredeti ajándékra férfiak számára

Ha vicces és eredeti ajándékot keres férjnek, apának, testvérnek vagy kollégának, ne keressen tovább! Nem kell máshová mennie, mert itt mindent megtalál, amire szüksége van. Arra törekszünk, hogy személyre szabott ajándékainkkal mosolyt csaljunk a férfiak arcára. Segítünk a last minute születésnapi ajándék ötletekkel, amelyek a megajándékozottaknak biztosan tetszeni fognak. Kínálatunkban mindent megrendelhet online, gyors kiszállítással.

MIT FOG MEGTUDNI EBBEN A BLOGBAN?

  1. A tábornokos vászonkép fotóból érdekes szülinapi ajándék lehet

  1. A maffia vászonképek tökéletes ajándékok filmkedvelő férfiak számára

  1. Ajándéktipp férfi és négylábú barátja számára

 Milyen férfi ajándéktárgyakat talál a kínálatunkban?

Mindenkinek van valakije, akit szeretne megajándékozni, vagy ismer valakit, aki férfi számára ajándékot keres. Nézzük tehát, hogy milyen ajándéktárgyakat kínálunk nem csak férfiaknak, hanem mindazoknak, akik szeretik az eredeti és humoros meglepetéseket.

Kínálatunkban rengeteg inspirációt talál, amelyeket csak nálunk rendelhet meg. Emlékeztetőül, ne hagyja az utolsó pillanatra Karácsony előtt ezeknek az egyedi daraboknak a beszerzését, hanem inkább gondoljon előre az ajándékokra, és kerülje el a felesleges stresszt.

  1. Vászonkép fotóból - TÁBORNOK | A tökéletes ajándék férfiaknak

Az egyik legnépszerűbb személyre szabott ajándék férfiak számára a tábornok portréja, amely különösen kerek évfordulókra alkalmas vagy férjnek karácsonyi ajándékként. Az Ön által küldött fényképet átalakítjuk a kínálatunkban szereplő motívumok egyikévé, és ügyes grafikusaink így eredeti ajándékot készítenek Önnek.

A kép megrendelése egyszerű dolog, eredményként elégedett lesz a megfizethető árral is, figyelembe véve, hogy egy kiváló minőségű, kézzel készített képet vásárol.

Szuper ajándék a férjnek, amely tökéletesen illik az irodába vagy abba a helyiségbe, ahol a legtöbb időt tölti, és ahol a legjobban érzi magát.

  1. Ajándéktipp apának - MAFFIÓZÓK: A keresztapa, Scarface…

Ha ajándékötletet keres apukájának, vagy ha a párja odavan a maffiasorozatokért vagy -filmekért, biztosan értékelni fogja az ilyen típusú meglepetést. A képen nem valódi maffiózók szerepelnek, hanem olyan színészek, akik a gonosz gengszterek szerepeit alakították.

Marlon Brando, Robert De Niro és még sokan mások látványa 1 képen több mint egy élmény minden férfi számára. Ha véletlenül a mi motívumaink közül nem sikerült választania, és valami mást szeretne, küldje el nekünk azt, ami Önnek tetszik és mi gond nélkül feldolgozzuk.


Ha több kedvenc gengszterfilme is van, mindenképpen ajánljuk ezt a képet, amelyen az összes nagy filmes maffiózó szerepel.

Peaky Blinders

A Keresztapa témájú vászonkép 3-darabos változatban is rendelhető.

Ismeri a népszerű férfi sorozatot, a Peaky Blinders-t, amelynek főszereplője Thomas Shelby? A népszerű újdonságot nálunk XXL-es méretben is megrendelheti. Eredeti ajándék lesz a maffia környezetéből származó filmeket néző férfinak.

Ki nézte a tökéletes maffia filmet, amelynek főszereplői a Shelby család tagjai? Ha rajong értük, ebből a kollekcióból nem szabad kihagynia 1 képet sem.

  1. Vicces ajándék férj számára - tábornokos állatportré 

Gyönyörű és egyedi ajándék legjobb barátnak vagy férjnek, aki szereti az állatokat. A kedvenc háziállatáról készült fénykép egy vászonra vetített műalkotássá válik.

Ez az állatportré kiváló ajándék férfinak, vagy egy állatbarát számára is. Tökéletesen illeszkedik az otthoni vagy irodai környezetbe. A vászonkép megmosolyogtat mindenkit, aki ránéz. Ezt a terméket több méretben kínáljuk, és megfizethető áron.



 Milyen tehát a tökéletes ajándék egy barátnak vagy a szerelmének?

Egy olyan romantikus ajándék, hogy soha nem fogja elfelejteni a napot, amikor megkapta. Hagyja, hogy a párja érezze, mennyire törődik vele, és hogy ez az ajándék valóban egyedi és csak neki szól. Ha a születésnapja közeleg, vagy Valentin-napi ajándékkal szeretne kedveskedni neki, biztos lehet benne, hogy kínálatunkban megtalálja a megfelelő ajándékot szerelmének.

Végül nézd meg különleges videónkat, amelyben a legjobb maffia-fillmeket kombináltuk képeinkkel.


Bízom benne, hogy ezek a férfi ajándék tippek inspirálták Önt. Legyen szép napja! Ondrej

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ZjljMz
Népszerű termékek
Összegezve: 0
Minden a kosárban