Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.
Ok

Kezdőlap » 3 RÉSZES képek

3 RÉSZES képek

Rendezés 
Gyártó  A művészet különböző érzéseket fejt ki bennünk. Képárusításunk ennek megfelelően igyekszik mindig valami újat, eredetit és értelmeset hozni a piacra. Remek tulajdonságokkal rendelkeznek a 3D képeink, amelyek magukba húzzák a nézőt az élethűen ábrázolt motívummal, történettel, pillanattal. A klasszikus képeinkkel ellentétben a 3D képeink kétszer vastagabb vakrámára vannak felfeszítve, ami a képre nyomtatott motívum élethűbb megjelnését eredményezi.

Nincs annál szebb, mint amikor a falra nézve nagyméretű 3D képet látunk, mely akár többrészes válatozatban csodálatos komplexust alkot. Képek lakásba tökéletesen illenek, tágasabbá teszik a helyiséget.

 

Próbálja ki a 3D képeket

A vászonkép kiválasztása nem mindig könnyű feladat, vásárlás előtt célszerű átgondolni, milyen témájú vászonképet szeretnénk. A 3D képek szemet vonzóak és egyediek, mivel a dupla vakkeret mélységet ad nekik. Ha választása a 3D képeinkre esett de kérdései vannak, netétovázzon és vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Élvezze a minőséget és a változatosságot, amit 3D képeink formájában kínálunk.

MjA2MzE5