Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Dan Johannson

Dan Johannson

 

Dan Johannson nem csak tervező, de szabadidejében szakmunkás és lelkes utazó is, amely a gyermekkori történeteivel ihlettett műveket készít. A motívumokban nagyon gyakran visszatér a gyerekkorába, amikor mint 4-éves kisfiú az édesapját figyelte a kovácsműhelyében Izland déli részében. Gyakran visszaemlékezik a fa repedés hangjára a nagyolvasztóban, a fém olvasztás fényére, a szikrázó szerszámra a kő alapon. Dan Johannson saját tapasztalait az Önök otthonába szeretné átadni, hogy Önök is visszatérjenek a hagyományos munkákhoz és csodás természethez.

.

Rendezés 
Gyártó  

új
Black FRIDAY
új
Black FRIDAY


új
Black FRIDAY


új
Black FRIDAY


új
Black FRIDAY
új
Black FRIDAY


Szokásos ár 10 120 Ft

Total 7 130 Ft

új


Szokásos ár 10 120 Ft

Total 7 130 Ft

új


Szokásos ár 10 120 Ft

Total 7 130 Ft

új


Szokásos ár 14 150 Ft

Total 9 660 Ft

új


Szokásos ár 14 150 Ft

Total 9 660 Ft

új


Dan Johannson festményei betekintést adnak a 20. évszázad loft stílusú műhelybe. Ezek tapasztalatok törmelékeit a tervező modern stílusban használja az alkotásaiban. Ahogy minden anyagnak egyedi tulajdonságai vannak, úgy Dan képeit is sokszínüség, egyszerűség és egyediség jellemzi idő múlásával. Ezért is kedveli a beton, bőr, rozsda, kő és egyébb természetes anyagokat, amelyek természettel összekötik otthonát.

 

Dan Johannson márka  egyedi, modern és természettel tele kalandos expedíciót rejt. Minden festmény a menekülés útját kínálja a mai fogyasztói világból, visszatérve a egyszerűségbe és természetbe. Fedezze fel a négy elemet – levegő, tűz, víz és föld. Dant ihlette  és saját egyedi műveiben megújítja a természettel való összekötést.

 

A festményeken található történeteiben visszaemlékezik a hegyek gyönyörűségére, hegyi patakok erejére és a legtisztább természettel való tapasztalataira, amely végül az otthona lett. Minden Dan Johannson festményében a civilizáció fejlődését találjuk, amely idő múltával megtanult dolgozni a természet ajándékjaival. Kényeztesse magát értékes elbűvölő képpel.

YThkN