Kezdőlap » Újdonságok

Újdonságok modern lakásba

Rendezés 
Gyártó  új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %
új
Black FRIDAY %
új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %
új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


új
Black FRIDAY %


Hogyan alakíthatjuk át  a nappalit stílusosan és funkcionálisan? | 3 bevált tipp Kephaz.hu

Hogyan hozhat újításokat a belső tereibe? A lakások vagy házak berendezésének alappillére az, hogy tudom, mit akarok. Természetesen fontos tényező a belső tér példaértékű használata. A helyesen elhelyezett kanapé, asztal, dekoratív vázák vagy képkeretek, vászonképek először jelentéktelen apróságok lehetnek, ám a következő sorokban fogom meggyőzni Önt arrol, hogy ez nem így van.

 

Funkció> Forma

A nappali szobája csak a beszélgetés és a szeretteivel való találkozás tereként szolgál? Akkor szüksége lesz egymással szemben beillesztett kanapékra, közzé pedig egy asztalt helyezhet. Megfelelő kiegíszítő pédául egy kerámia váza, tál és virágok.

Ha azonban a nappaliban lévő  fő tevékenysége a TV-nézés, akkor természetesen helyezze a kanapékat a falon lévő TV -vel szemben. Ha nem szereti a fehér, „üresen hagyott” falakat, a szeretet témájú kézzel festett, nyomtatott vászoképpel, valamint üveg- vagy tükörképekkel tudja ezeket kieégíszíteni.

 

Hozza létre a zónáit

A nyitott és nagy belsőtérben a bútorok elrendezésével hangulatos „szobákat” hozhat létre. A székek alatti szőnyeg megteremti a beszélgetés zónáját, és az asztal fölött egy vonzó csillár létrehoz egy étkezőt. Ha egyszerűen elfordítja a kanapét a hátsó oldal felé nézve, akkor azt mondja: „Itt kezdődik a nappali szobám”.

Például a paravánok használata szintén nagyszerű módja ezeknek a zónáknak a létrehozására. Jelenleg ez a típusú dekoráció az irodák, kávézók és különféle szalonok egyik legnépszerűbb dizájn kiegészítője.

 

A lakás textil szezonális változásai

A nappalinak vagy a hálószobának legyen boldog lehelete minden évszakban. Díszétse kanapéját párnahuzatal, ablakjait függönnyel vagy sötétítővel. Legyen kreatív, ne féljen a változásoktól, valósítsa meg álmai otthonát, mi segítünk Önnek ebben.

ZDgxMDM2Mj