Kezdőlap » Újdonságok

Újdonságok modern lakásba

Rendezés 
Gyártó  új
akció


új
akció
új
akció


új
akció


új
akció


új
akció


új
akció


új
akció


új
akció
új
akció
új
akció


Hogyan alakíthatjuk át  a nappalit stílusosan és funkcionálisan? | 3 bevált tipp Kephaz.hu

Hogyan hozhat újításokat a belső tereibe? A lakások vagy házak berendezésének alappillére az, hogy tudom, mit akarok. Természetesen fontos tényező a belső tér példaértékű használata. A helyesen elhelyezett kanapé, asztal, dekoratív vázák vagy képkeretek, vászonképek először jelentéktelen apróságok lehetnek, ám a következő sorokban fogom meggyőzni Önt arrol, hogy ez nem így van.

 

Funkció> Forma

A nappali szobája csak a beszélgetés és a szeretteivel való találkozás tereként szolgál? Akkor szüksége lesz egymással szemben beillesztett kanapékra, közzé pedig egy asztalt helyezhet. Megfelelő kiegíszítő pédául egy kerámia váza, tál és virágok.

Ha azonban a nappaliban lévő  fő tevékenysége a TV-nézés, akkor természetesen helyezze a kanapékat a falon lévő TV -vel szemben. Ha nem szereti a fehér, „üresen hagyott” falakat, a szeretet témájú kézzel festett, nyomtatott vászoképpel, valamint üveg- vagy tükörképekkel tudja ezeket kieégíszíteni.

 

Hozza létre a zónáit

A nyitott és nagy belsőtérben a bútorok elrendezésével hangulatos „szobákat” hozhat létre. A székek alatti szőnyeg megteremti a beszélgetés zónáját, és az asztal fölött egy vonzó csillár létrehoz egy étkezőt. Ha egyszerűen elfordítja a kanapét a hátsó oldal felé nézve, akkor azt mondja: „Itt kezdődik a nappali szobám”.

Például a paravánok használata szintén nagyszerű módja ezeknek a zónáknak a létrehozására. Jelenleg ez a típusú dekoráció az irodák, kávézók és különféle szalonok egyik legnépszerűbb dizájn kiegészítője.

 

A lakás textil szezonális változásai

A nappalinak vagy a hálószobának legyen boldog lehelete minden évszakban. Díszétse kanapéját párnahuzatal, ablakjait függönnyel vagy sötétítővel. Legyen kreatív, ne féljen a változásoktól, valósítsa meg álmai otthonát, mi segítünk Önnek ebben.

M2VjMTA3Nz