Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Ajándékutalványok

16 100 Ft feletti vásárlás esetén 3 220 Ft-ot küldünk vissza


Ft
Ft
 

Total 120 Ft


Elektronikus ajándékutalvány


Total 6 500 Ft

Ingyenes kiszállítás

Elektronikus ajándékutalvány


Total 6 500 Ft

Ingyenes kiszállítás

Elektronikus ajándékutalvány


Total 6 500 Ft

Ingyenes kiszállítás

Elektronikus ajándékutalvány


Total 6 500 Ft

Ingyenes kiszállítás

Elektronikus ajándékutalvány


Total 6 500 Ft

Ingyenes kiszállítás

 

5 ok, amiért az ajándékutalvány jobb a készpénznél | Kephaz.hu

Az ajándékutalványok jelenleg nagy sikert aratnak. Visszatérve a múltba, például 2006-ban az ajándékutalványok voltak a második leggyakoribb ajándék Az USA-ban. Az ajándékutalványok manapság webshopokban is megvásárolhatóak és ennek a nagy előnye az, hogy az utalványt emailben megkapja. IGEN, mi is azok a webshopok közé tartozunk, ahol ez lehetséges! De miért is ennyire kedveltek?

1. Sokkal személyesebb

Valljuk be - jobban megbecsüljük azokat az ajándékokat, amelyek személyesek és érzelmi értéket képviselnek számunkra. Mindig fennáll annak a lehetősége, hogy nem fog nekünk tetszeni az ajándék. Ilynekor azt gondoljuk: kár, hogy nem kérdezték meg előbb, hogy kihasználom-e. Az ajándékutalványok ekkor nagyon praktikusak és több téren felhasználhatóak. Egy pihentető wellnesstől kezdve egészen a tandem ugrásig a repülőgépről.

A látszólagos sokoldalúságuknak ellenre egyedi dolgokra is képesek. A megajándékozottnak lehetőséget ad arra, hogy saját maga kiválassza azt, ami neki tetszik. A legnagyobb képességük van ara, hogy az ajándékot egy tökéletesen egyedi, személyreszabott ajándékká alakítsák.

Webshopunk kínálatában az ajándékutalávnyok 6500-32000Ft értékben vannak, leggyakrabban Vászonképre fotóból vagy kézzel festett képek megvásárlására használnak fel. Kérésre az ajándékutalánvyt módosítani tudjuk úgy, hogy személyre szabott legyen az ajándékozott számára.

Példa: A kolléganőnk esküvéore megy, és tudja, hogy az ifjú pár a saját lakásukat rendezik be. Úgy döntött, hogy angyal motívumú festett képre szóló ajándékutalvánnyal lepi meg őket, mert tudja, hogy már régóta vágyakoznak utána. Krésére a webshopunk egy személyre szabott utalványt készített neki, amely az adott képet ábrázolja. Remek ötlet, igaz? :)ete? :)

2. Felejthetetlen ajándék

Névnapokra és születésnapokra egyre gyakrabban készpénzt kapunk azzal, hogy vegyük meg magunknak belőle, valamit ami örömet szerez nekünk. Végül azonban ezt a pénzt gyakran teljesen más módon használjuk el, például a villanyszámla kifizetésére. És ugye nem akarjuk ezt?

Mindannyian azt akarjuk, hogy az általunk átadott ajándék felejthetetlen legyen. Hogy a megajándékozott személy mindig ráemlékezzen, hogy kitől van az ajándék. És ebben rejlik az utalványok egyedisége. Egyben eredeti és praktikus tud lenni.

3. Előnyös vásárlás

Ha utalványt adunk valakinek ajándékba, az illetőnek ezáltal még előnyösebb vásárlást biztosíthatunk. Nem csak az utalvány értékét takarítja meg, hanem ha vásárláskor rábukkan különleges akciókra vagy kedvezményes árura, meg többet megtakaríthat. Ilyen esetben az ajándékutalvány felhasználható, levonásra kerül a bolt által garantált kedvezmény is, amelyet más akciókkal nem lehet kombinálni.

4. Vásárlás lelkiismeret-furdalás nélkül

Ismerjük azt az érzést, amikor kedvünk támad örömet szerezni magunknak valami új dekoráció vásárlásával. Nem létfontosságú dolog, de nagyon vágyakozunk az új kiegészítő után és már helyet is találtunk neki. Ekkor viszont közbelép a lelkiismeret-furdalás, mert számlák várnak a kifizetésre stb. A megálmodott lakáskiegísztő megvásárlását így félre kell tennünk. Van azonban mód a bűntudatod megszüntetésére.

Szülinapodra a szeretteidtől kérhetsz ajándékutalványt a kedvec üzletedbe, webshopodba, amelyet természetesen nem lehet készpénzre váltani. A férjednej nem marad más, mint elfogadni a tényt, hogy új dekoráció fogja szépíteni a lakást :) És ami mégjobb, a lelkiismeret-furdalásodnak egy pillantás alatt vége ;) Most ha már magad is tudod, milyen óriási örömet tud szerezni egy ajándékutalvány, meglepeted vele nővéredet, anukádat vagy barátnődet.

5. Motiválni képes

Az egyént mi motiválja jobban mint a kudarc és a félelem? A jutalom! Ha keresel módot, hogya és mivel jutalmazd meg kollégádat vagy az alkalmazottjaidat, ez a típusú ajándék a legideálisabb. Nem csak praktikus, hanem mással összehasonlítva a legdiszkrétebb és legprofeszionálisabb forma az alkalmazottak motiválására és a munka hatékonyságának a növelésére is. A jobb személyre szabás érdekében inspirálódjon a különféle ünnepi alkalmakra vagy évfordulókra szóló utalványaink kínálatából. Ilyen módon nem csak nagyobb munkateljesítményt ér el, hanem megnyeri az alkalmazottjai lojalitását is.

Trendi színek 2023 tavaszára és nyarára: hogyan hozzuk őket a belső térbe?

2023.03.10.

Az új szezon mindig új trendeket és színeket hoz, amiket beépíthet otthonába. A 2023-as tavasz és nyár...

Gyermek faliórák: miért fontos, hogy a gyerekek szobájában legyenek?

2023.03.08.

A gyermekek számára az idő fontossága nagyon fontos, mivel egyszer elérik azt a kort, amikor megtanulják...

Legjobb Valentin napi ajándékok: 10 nagyszerű tipp

2023.01.17.

Összeállítottuk a legjobb Valentin napi ajándékok listáját. Február 14-e a szerelmesek napja, így akár...

3 TIPP eredeti ajándékra férfiak számára

2022.10.24.

Ha vicces és eredeti ajándékot keres férjnek, apának, testvérnek vagy kollégának, ne keressen tovább!...

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NmI4OT
Népszerű termékek
Összegezve: 0
Minden a kosárban