Kezdőlap » Vászonkép fotóból » Legyél te is TÁBORNOK - Férfiak részére general


        

Legyél te is TÁBORNOK - Férfiak részére general

Vászonfotó készítés


0x

 

Elérhetőség: Nálad OTTHON 4 - 6 munkanapon belül
Cikkszám: XOBFOTO-GEN
Termelő: ARTMIE
Válassza ki a General kép nagyságát:
Válassza ki az egyenruha számát (nézd a képet)::
Total (nettó) : 10 063 Ft
Total (bruttó) (27 %):
12 780 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

* A szállítási idő 4 - 6 nap, a látványterv jóváhagyása és az ügyfél fizetése után *

Különböző méretű élethűen ábrázolt motívum, magas minőségű vászonra feszített kép.

Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Minőségi vászonra nyomtatott digitális minőségű motívum, fakeretre feszítve. A keret oldalaira is felfeszített vászon megismételhetetlen 3D effektust biztosít..

Szagmentes ökológiai termék.

Faliképek, melyek egyszerűen inspirálják Önt

*FIGYELEM: A 100 cm-nél nagyobb nagyméretű termékeknél kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, a szállítás egyeztetés érdekében!

*FIGYELEM! Ennek a különleges képnek a gyártása gondos folyamat, amelyre sok energiát és szeretetet szentelünk. Mivel ez személyre szabott és megrendelésre készült vászonkép, minden egyes megrendelést külön kezelünk, figyelemmel a megrendelő egyedi elképzeléseire. Miután a grafikusunk által elkészített előnézetet a megrendelő jóváhagyta, az előnézet egyenesen a nyomdába megy. Megrendelések a fotóból készült vászonképre ezért kötelező jellegűek, kizárólag előre utalással kifizethetők. Felhívjuk figyelmét, hogy a fent említetettek alapján, tekintettel a termék egyedi jellegére erre a termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, kivéve a gyártási hibákat.

*A minimális pixel felbontásról, valamint a fényképminőségre és a formátumra vonatkozó további információkért kérjük olvassa el az üzleti feltételeket.*

*Több darab vászonkép rendelése esetén ugyanabban a méretben a rendeléshez a fotókat .zip, vagy .rar fáljban lehet mellékelni.*

N2UxOTU2MG