Kezdőlap » Vászonkép fotóból » Fotóból készült POP ART Vászonkép - NÉGYSZÖG popartfotó


        

Fotóból készült POP ART Vászonkép - NÉGYSZÖG popartfotó

Fotóból készült vászonkép

 

Elérhetőség: 8 - 13 munkanap
Cikkszám: YOBFOTO-POPS
Válassza ki a PopArt 1 méretét:
Total (nettó) : 13 858 Ft
Total (bruttó) (27 %):
17 600 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

* A szállítási idő 8-13 nap, a látványterv jóváhagyása és az ügyfél fizetése után *

Akrill és olajfesték kombinációjával készült kézzel festett vászonra feszített kép, 3D hatású struktúrával ellátva. Fémhatású színeket is használunk, melyek a képnek eredeti megjelenést kölcsönöznek.

Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Falidekorációk, melyek egyszerűen inspirálják Önt.

Már ma szert tehet valami olyanra, ami másnak nincs.

*FIGYELEM: A 100 cm-nél nagyobb nagyméretű termékeknél kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, a szállítás egyeztetés érdekében!

*FIGYELEM! Ennek a különleges képnek a gyártása gondos folyamat, amelyre sok energiát és szeretetet szentelünk. Mivel ez személyre szabott és megrendelésre készült vászonkép, minden egyes megrendelést külön kezelünk, figyelemmel a megrendelő egyedi elképzeléseire. Miután a grafikusunk által elkészített előnézetet a megrendelő jóváhagyta, az előnézet egyenesen a nyomdába megy. Megrendelések a fotóból készült vászonképre ezért kötelező jellegűek, kizárólag előre utalással kifizethetők. Felhívjuk figyelmét, hogy a fent említetettek alapján, tekintettel a termék egyedi jellegére erre a termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog, kivéve a gyártási hibákat.
*A minimális pixel felbontásról, valamint a fényképminőségre és a formátumra vonatkozó további információkért kérjük olvassa el az üzleti feltételeket.*
*Több darab vászonkép rendelése esetén ugyanabban a méretben a rendeléshez a fotókat .zip, vagy .rar fáljban lehet mellékelni.* 
 
ZDJmODI5N