Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Tükör faliképek

Tükör faliképek MIRRORA | Akár 68% KEDVEZMÉNY

Ebben a kategóriában nem található semmilyen áru.


TÜKÖR FALIKÉPEK MIRRORA

Tükör falikép MIRRORA az év legforrób TOP újdonsága a lakás dekorációk között. A falikép dizájnos és időtlen motívuma egy szilárd és magas minőségű tükörlapra van nyomtatva részben, vagy teljesen, és egy speciális svájci technológia segítségével készül. A képek bármilyen enteriőrbe illenek, mely modern és glamour hatást akar kelteni.

Ezek a színpompás tükör faliképek nem csak földszínekben, de fekete-fehér színkombinációban vagy akár pasztell színekben is vannak tervezve. A tükör és a rá nyomtatott motívum gyakran 3D effektet ad, ami magát a motívumot még jobban kiemeli. A falikép így csaknem élő médiummá vállik, nem beszélve a dizájnos megvilágítási lehetőségről.

Remekül mutatnak a tükör faliképek háromrészes változatban ugyanazzal a motívummal, vagy különböző színekben. A tükröződés a képeknek mélységet ad, időtlen és esztétikus darab. A magas minőségű gyártási technológiának és a használt alapanyagoknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy a színek soha sem fakulnak ki. A használt UV-nyomtatási technológia lehetővé teszi a grafika pontos és tartós nyomtatását kiváló minőségű kristálytükrön.

A képek MIRRORA karbantartása gyors és egyszerű. Csupán egy tükörtisztító kendővel szükséges megtörölni és újra visszanyeri ragyogó fényét. Ügyeljen arra, hogy a használt kendő kifejezetten tükör/üveg tisztítására való kendő legyen, mely nem hagy a felületen porszemeket.

Hogyan akasszük fel a falra a Képeket Mirrora?

A speciális felfüggesztőrendszernek köszönhetően a kép instalációja nagyon egyszerű. A képet óvatosan akassza fel a tipli segítségével falba fúrt akasztóra. Válassza ki a fal anyagának és vastagságának megfelelő tiplit. Nefeledje, hogy a kép valójában egy tükör, így ennek megfelelően manipuláljon vele.

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

OTQ0ZGEzY