Kezdőlap » Antiallergén párnák

Antiallergén párnák

Fáradtnak érzi magát és energia nélkül ébred minden alvás után? Olyan termékeket kínálunk Önnek, amelyek biztosan megváltoztatják az alvás minőségét. Az antiallergén párnák kiváló minőségű szintetikus anyagból készülnek, amely leigázza Önt selymes puhaságával. A párnák lágy szilikonszálakkal vannak megtöltve, melyeknek köszönhetően kényelmesen álmodhat. Az antiallergén párna steppelt, háromrétegű, könnyen formázhatók és nagyon könnyed. Az antiallergén tulajdonsága nagy előnyt jelent, kiváló hatással van az egészségre. A klasszikus párnákhoz képest az antiallergén párnák nem vonzzák az atkákat és más apró mikroorganizmusokat, melyek szeretnek belefészkelődni a párnákba és matracokba.

Az antiallergén párnáink nem csak az egészséges alvás céljára szolgálnak, dekoratív funkciót is állnak – díszítheti velük ágyát vagy kanapéját. A párnákat javasoljuk dekoratív párnahuzatokkal kombinálni, melyekkel interiőrje luxus megjelenését érheti el.

Az antiallergén párnáink védőcsomagolásban vannak, amely védi a párnákat a sérüléstől és a szennyeződésektől. A párnát összenyomva a csomagolásban egyszerűen tárolhatja.

Rendezés 
Gyártó  

 

Total 3 699 Ft

új

NzEyY