Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » VeronikaArt

Faces Art - VeronikaArt grafikus által készített modern absztrakt képek


Grafikusként folyamatosan követem a legújabb trendeket, amelyek saját munkámban is inspirálnak. Szeretem a minimalizmust, és hiszem, hogy a szép dolgok nem bonyolultak. Éppen ellenkezőleg - a mai felgyorsult időben nagyszerű bizonyos részletekre összpontosítani, amelyek számomra elsősorban az arc vonásai, az emberi test vagy a virágok. A nude színek egyszerűen a szenvedélyem. Szeretek egyedi rajzokat készíteni a természetben egy ceruzával és grafikus táblettel a kezemben. A motívumok úgy vannak kialakítva, hogy egymáshoz passzoljanak. Nagyszerű lehetőség, hogy több képet is válassz, amelyek remek dizájn egységet képeznek otthonod falain.

Köszönöm és szép napot kívánok - VeronikaArt

 


Faces Art - a női varázs absztrakt kifejezése

Az arcokat az idők kezdete óta talán a társadalmi jelek kifejezésének tekintik. Az őskori amulettektől a modern festőkig az arcok állnak a művészet középpontjában. A kutatásoknak köszönhetően új neurológiai bizonyítékaink is vannak arra, hogy agyunk kifejezetten rögzíti az emberek arcát is. Az arcra nézve mérhető vérnövekedés tapasztalható az agy jobb agyféltekéjében, amelyet az arc fusiform területének neveznek.

Ezért nem meglepő, hogy az arcok inspirációvá váltak a grafikusok számára, akik ügyességüknek és fantáziájuknak köszönhetően eredeti alkotásokat készíthetnek, és ízléses dekorációkat otthonainkba. Ügyes tervezőnk, Veronika egyike azoknak a művészeknek, akik számára a Faces Art segít elvont formában kifejezni a női varázst, a természet szépségét az eredeti színpalettával kombinálva.

Modern absztrakt stílus

Az absztrakt arcok most kívánatos díszek. Ez a stílus újdonság a művészet világában és elbűvöli a trendeket. Az arcok és a karakterek jellegzetes ábrázolása több vonalat és színt használva nagyon kifejező, egyszerű műalkotásokat eredményez. A művészettel kellemes benyomást tudunk kelteni a belső térben. Az absztrakt művészet olyan trend, amely pontosan ezt teszi, és változékonyságának köszönhetően minden háztartás számára hozzáférhető.

Honnan tudom, hogy ez egy minőségi kép?

A képek előállításának folyamata során szigorúak és igényesek vagyunk magunkkal szemben, mert a vevő elégedettsége az első számú prioritásunk. Végtermékünket rengeteg apró munka kíséri, mint pl vászon nyomtatás - vászon vágás - fa lécek összeillesztése, amelyekre a vásznat kifeszítik, buborékfóliába és kartonba csomagolás. Mivel ez kizárólag a mi feladatunk, a termék több emberi kéz munkája, így biztos lehet benne, hogy otthonába 100% -os minőségi munka érkezik és nem egy Kínából származó olcsó utánzat.

Fontos a beruházás a technológiába, különösen akkor, ha olyan képekről beszélünk, amelyek évente több mint 18 000 példányban vannak kinyomtatva. Ezért használjuk a legmodernebb digitális vízálló fotónyomtatást, amelynek köszönhetően a gyönyörű színek megtartják eredeti megjelenésüket. Az ARTMIE vászon, amelyre az összes képeinket kinyomtatjuk, Olaszországban 100% pamutból készül. Szerkezete és fénye a képet egyedülálló és eredeti alkotássá teszi. FIGYELEM - a lécek szélei lekerekítettek, így a vászon nem sérül meg. Egyik különlegesség, hogy fából készült ékeket is biztosítunk a vászonképekhez. Ezeknek az ékeknek köszonhetően könnyedén megfeszítheti a vásznat, ha a vászon pl. 10 után enyhén ellazulna.

Y2M1NzVj