Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Spórolj 20500 Ft-ot >

Hogyan spórolj 20 500 Ft-ot ajándékokon? | Kephaz.hu

Rendeljen legalább 120 000Ft értékben (minél nagyobb a képméret, annál gyorsabban lépi túl ezt az összeget), és használja az ONSBF kedvezménykupont. AZONNAL levonunk 20 500Ft-ot a rendeléséből, és máris lesznek karácsonyi ajándékai az egész család számára.

Rendezés 
Gyártó   

Total 7 480 Ft 

Total 48 650 Ft

új
Black FRIDAY


új


 

Total 5 060 Ft

új


új


 

Total 14 490 Ft

új
 

Total 54 050 Ft

új
Black FRIDAY


új


 

Total 17 710 Ft

új


 

Total 7 420 Ft

új
Black FRIDAY


 

Total 9 200 Ft

új


új
Black FRIDAY
 

Total 10 700 Ft

új


 

Total 14 260 Ft

új


új
Black FRIDAY


 

Total 8 096 Ft

új
Black FRIDAY


 

Total 9 580 Ft

új
Black FRIDAY


új
Black FRIDAY


Szuper ajándék tippek férfiak, nők és gyerekek számára | Kephaz.hu


Milyen titok rejlik a tökéletes ajándék kiválasztása mögött? Erre sajnos nem tudjuk a választ, de valójában az a legfontosabb, hogy az ajándékot őszinte szeretettel válasszuk ki. Anyának, apának vagy nagyszűlőnek szívből ajándékozott ajándék a legszebb. Van néhány tippem számodra, amelyek segíthetnek neked a szeretteidnek szánt megfelelő ajándék kiválasztásában.


Ideális esetben az ajándéknak az ejándékozott számára praktikusnak és személyre szólónak kellene lennie. Valaki számára a születéssnapi vagy névnapi ajándék kiválasztása gyerekjáték. Csak az ünnepelt hobbijait kell ismernünk. Próbáld egy ideig figyelni miről beszél sokszor az illető, hátha megemlíti, mi az, ami örömet szerezne neki. De mi ha mégsem tudod és már nincs inspirációd? Ebben az esetben a kreatív ötletekre kerül sor.

Ajándékok férfiak számára

Hogyan szerezzünk örömet férfinak? Elektronikával, sportfelszereléssel, élménnyel vagy művészettel? Mivel modern lakásdekorációkkal rendelkező eshop vagyunk, ajánljuk a vászonképet fotóból - TÁBORNOK. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy ez biztosan minden féfinak mosolyt csal az arcára.

Ajándékok anyáknak, nőknek

Itt vann lehetőségünk kísérletezni. Nők kedvelik a lakásdekorációkat, legyen szó bármilyen típusú dekorácioról. Vázák, képkeretek, amelyekbe családi fotókat lehet helyezni vagy fotókat a gyerekekről, festett képek virágokkal és sok más, a lehetőség skálája valóban széles. Ha nem tud választani, fogadjon ajánékutalványra 6200 Ft - 32000 Ft értékben, amelyel nem lehet semmit elrontani.

 

Mivel lepjük meg a gyerekeket?

Ha ajándékot keres gyerek számára és inspirációra van szüksége, nézze meg a kategóriát Képek gyerekeknek. Eredeti motívumok, amelyekből kisfiúk és kislányok számára is lehet választani. Ezen kívül biztosan megszólítják Önt a gyerekeknek szánt ágytakarók illetve plédek. Bízunk abban, hogy el lesz ragadtatva a kínálatunkkal.

NGRhZT