Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

AKCIÓS TERMÉKEK

Total 9 980 Ft
Szokásos ár 4 110 Ft
Total 4 000 Ft

Kezdőlap » Új trendi képek

Modern vászonképek - a LIPA kollekció képeinek reprodukciói⬇️ Ingyenes szállítás ⬇️

Rendezés 
Gyártó  
Total 9 630 Ft

új


Szokásos ár 10 750 Ft

Total 10 580 Ft

új
akcióTotal 9 520 Ft

újTotal 9 520 Ft

új


Szokásos ár 16 790 Ft

Total 16 540 Ft

új
akció

Total 7 610 Ft

újTotal 16 140 Ft

újTotal 9 520 Ft

újTotal 13 230 Ft

újTotal 9 520 Ft

újTotal 9 520 Ft

új


újTotal 9 520 Ft

új


újTotal 16 540 Ft

új


Trendi képek a lakberendezésben 2020-ban

Azt mondják nincs annál hitelesebb, mint a művészet, amit mi saját magunk választottunk ki az otthonunk számára. 2020-ban arra koncentrálunk, hogy az otthonunk segítségével kifejezzük az érzéseinket és a céljainkat az életben. Faliképek sokat elárulnak rólunk, üzenetet közvetítenek, amely hatással van a életterünkre. A képek ezért nagyon népszerűek lettek és otthonok ezreinek szerves részei.

Faliképek gondolattal

A legújabb trendek szerint ékesszólóbb irányzatokat várhatunk a lakberendezés területén. Egyre inkább az absztrakt képek kerülnek z előtérbe, amelyek mindent kifejeznek, de ugyanakkor csak valamint mindannyiunk számára. A minimalista esztétika visszavonulásával napjainkban az expresszív művészet érvényesül, és otthonaink díszítésének egyik legnépszerűbb módjává válik.

Nem feledkezünk meg a természet szépségéről sem olyan képek formájában, amelyek virágokat, pillangókat, naplementéket és tájakat ábrázolnak. Földünk a legcsodálatosabb színeket varázsolja számunkra, amelyeket az évszakok befolyásolnak. Nap mint nap egyedi színkombinációkat van lehetőségünk megfigyelni, legyen éppen tavasz, nyár ősz vagy tél. Képek angyal, és nő motávumokkal kifejezik a női elemet, amely az érzelmekben, szerelemben vagy gyengéd simogatásban nyilvánul meg, mely a családban nem hiányozhat.

Nappaliba, konyhába és hálószobába való képek

Friss lehellet a belső tere számára. Modern, trendi, elegáns és ízléses. Pont ilyen lehet otthona a vászonképeinknek köszönhetően. Nálunk olyan motívumokból válogathat, amelyek a mai világban népszerűek és bármilyen lakberendezési stílushoz illenek. Érdekes színvariációk, különböző méretek, amelyekből minden enteriőrbe tud megfelelőt választani. Büszkén kimondhatjuk, hogy magas színvonalú és környezetbarát terméket kínálunk, még hozzá remek áron, amely nem terheli meg a családi költségvetést.

YzY2ZTQ