Kezdőlap » VeronikaArt » Vászonkép Burgundy lines 1 részes XOBVERART025E1


        

Vászonkép Burgundy lines 1 részes XOBVERART025E1

modern design festmények - Veronika Art

új


0x

 

Elérhetőség: Nálad OTTHON 4 - 6 munkanapon belül
Cikkszám: XOBVERART025E1
1. Válassza ki az 1-es nagyságot:
Total (nettó) : 6 062 Ft
Total (bruttó) (27 %):
7 699 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Termék leírás

VeronikaArt művésznő modern absztrakt képei

Bemutatjuk Nektek Csehország ügyes grafikusát, aki modern absztrakt képeket tervezett Nektek Faces Art stílusban. Művészünk folyamatosan követi az új trendeket, és munkájával új ötleteket, új megjelenést, emóciókat, színeket, a nők és a természet iránti szeretetet akarja elhozni a belső tereitekbe. Képein látható a sajátos kézírása, mely egyedi és eredeti. Nude színek jellemzőek munkájára, ezért az általa tervezett motívumok minden típusú belső térbe helyezhetőek. Ihletet a természetben, valamint a nők íveiben és formáiban keres. Mivel az absztrakt képek nagyon népszerűek és keresettek, a Faces Art stílusa bitosan tetszeni fog Nektek is, és helyet találtok neki a ti belső téreitekben is.

 width=

Miért ennyire népszerűek a Faces Art stílusú képek?

A Faces Art az absztrakt stílushoz sorolható, ezért nem meglepő, hogy azonnal felkeltette mindazok figyelmét, akik ezt a stílust preferálják. Az absztrakt képek serkentik a fantáziát és a képzeletünket és a belső térbe egy kis művészetet hoznak. A művésznő által tervezett motívumokat a vonalak, modern minták és a nude színek kombinációja alkotja. A modern grafika és az absztrakt dimmenzió ötvözése teszi az ő képeit trendi kiegészítővé. Ez a stílus annak köszönhetően is megtalálta rajongóit, hogy remekül passzol a jelenleg szintén nagyon népszerű minimál és skandináv stílusú belső terekbe.

 width=
 width=

Érdekelni fog titeket: A legmodernebb nyomtatási technológia

Nem titok, hogy a vászonképek gyártásának a teljes folyamata a mi gyártócsarnokjainkban zajlik. Az ügyfél-elégedettség az első számú prioritásunk, ezért termékeink több részlegen keresztülmennek annak érdekében, hogy minden 100% -ban rendben legyen. A végtermék sok apró munkának a gyümölcse, mint pl. a vászonnyomtatás – vászon vágás - feszítő lécekből való fa keret összeállítása, amelyre a vászon felkerül – a vászon feszítésének a folyamata és annak rögzítése a fa keretekhez, és nem utolsó sorban a vászonkép csomagolása buborékfóliába és kartonba és a csomag küldése. Így biztos lehet abban, hogy minőségi terméket kap, nem olcsó utánzatokat Kínából.

 width=
 width=

Évente több mint 18 000 képet nyomtatunk, ezért nagyon fontos, sőt kívánatos a területünkbe történő beruházás. A legmodernebb digitális fotónyomtatást használjuk, amely vízálló, ennek köszönhetően a gyönyörű mély színek megtartják eredeti megjelenésüket. Az ARTMIE vásznunk amit a vászonképekhez használunk 100% pamut vászon, amely Olaszországban készül. A vászon struktrája szabad szemmel látható, fénye lágy és bársonyos és mindez a képeket egyedülálló és eredeti alkotássá teszi. A keretek lekerekített szélekkel rendelkeznek, ami nagyon fontos a vászon megtörésének megelőzése érdekében. Mint kevesek egyike, ha nem az egyetlenek, a vászonképekhez fa ékeket is biztosítunk. Ezeknek az ékeknek köszönhetően könnyedén megfeszítheti a vásznat, ha a vászon idővel, pl. 10 év után, finoman ellazulna.

YjU5MGE